Program festiv për nder të festës së Kurban Bajram


Bashkësia Islame e Kosovës për nder të festës së Kurban Bajramit prezanton programin festiv për fëmijë:
Poezi
Ilahi
Kuran
Ese dhe shumë çka tjetër nga vogëlushët simpatikë në këtë ditë feste.
Urime festa e Kurban Bajramit për të gjithë vogëlushët!


Artikulli i kaluar
Kurbani 2021