Tekste

  • Të gjitha
  • Tema
  • Artikuj
  • Tregime
  • Hytbe
  • Familja
  • Femra

Tradita Islame

Lajme

Qeveria saudite ka reduktuar numrin e vendeve të Haxhit në dispozicion të Mbretërisë së Bashkuar nga 25,000 në 3,600.

Në qytetin Maljevac të Komunës së Cetingradit në Republikën e Kroacisë u vendos gurthemeli për ndërtimin e Qendrës Islame.

Teknologjia Blockchain po fiton popullaritet në mbarë botën dhe komuniteti mysliman tani po merr ekosistemin e parë të kriptomonedhës që i përmbahet parimeve dhe traditave islame

Futbollisti i Drenicës, Shkelzen Lushtaku tha se agjerimi nuk e pengon atë.

Arsyeja e ndërprerjes së ndeshjes për pak çaste ishte që t’u jepet hapësirë futbollistëve mysliamanë që agjërojnë të bëjnë iftar.

Shkencë, shëndetësi & kuriozitete

Pas 183 ditësh dhe pak më shumë se 5000 kilometra në këmbë, Enveri mbërriti në Mekë