Medreseja me kushte ideale për arsimim dhe edukimMedreseja e Mesme “Alauddin” ka filluar vitin e ri akademik. Ky vit ka gjetur këtë shkollë në kushte më të mira se asnjëherë tjetër.Artikulli i kaluar
Vëni veshin kësaj thirrje!
Artikulli radhës
Pak, por e vazhdueshme