Video

A je i gatshem të japësh vetëm 1% në muaj nga të ardhurat tuaja të rregullta?

Hatib: Valon ef. Myrta
Tema: "Angazhimi familjar dhe kolektiv për luftimin e dhunës ndaj femrës"
Vendi: "Xhamia e Kusarëve" - Gjakovë

.

Kronikë e televisionit të Dijanetit të Turqisë rreth vizitës së Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava në Turqi.

Medreseja e Mesme “Alauddin” ka filluar vitin e ri akademik. Ky vit ka gjetur këtë shkollë në kushte më të mira se asnjëherë tjetër.

.

Fjala e Myftiut Naim ef. Tërnava në ceremoninë e 300 vjetorit e xhamisë së fshatit Burojë e Skenderajt

Ligjerata e plotë e mbajtur nga imami i Qabës, Sheikh Abdullah Awad Al- Juhany në Medresenë “Alauddin” në Prishtinë.

Ligjërata e plotë e imamit të Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, e mbajtur sot në Fakultetin e Studimeve Islame.

Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava
"Puna në Islam"
Xhamia e fshatit Bradash

Hatib: Atdhe ef. Xhiha
Tema: "Bullizmi, fenomen i shëmtuar"
Vendi: "Xhamia e Re" - Gjakovë

.

“Ne mundohemi me i bë gjithmonë ato vepra që Allahu dhe Pejgamberi a.s është i kënaqur dhe të cilat janë në të mirë të njerëzit, ashtu siç është Kurbani”

“Vlera e agjërimit të ditës së Arafatit i mund gabimet e dy viteve – pra gabimeve të vogla”

.