Tekste

  • Të gjitha
  • Tema
  • Artikuj
  • Tregime
  • Hytbe
  • Familja
  • Femra

Tradita Islame

Lajme

Bashkësia Fetare Islame (BFI) e Maqedonisë së Veriut njoftoi se ka filluar realizimi i projektit për restaurimin e Xhamisë "Koxha Kadi Ahmed Efendi" në Manastir, e cila daton nga fillimi i shekullit XVI

Meka, Arabia Saudite, vendi më i shenjtë për myslimanët, është goditur nga një stuhi dhe shira ekstreme, duke i detyruar banorët të qëndrojnë brenda dhe autoritetet të mbyllin shkollat.

E gjithë Franca e admiron të riun mysliman Ezzedine Hamdi, i cili shpëtoi 17 persona, duke përfshirë një foshnjë, të bllokuar në zjarr.

Sipas informacioneve, Danimarka dhe Suedia po mendojnë të nxjerrin ligje për të ndaluar djegien e Kuranit

Një vendim i zyrtarëve irakianë për të rrënuar një minare 300-vjeçare që është atraksion turistik në qytetin Basra, ka nxitur pakënaqësi të komunitetit lokal.

Shkencë, shëndetësi & kuriozitete

MSc. Njomza Sadriu