Biznismeni turk blen tregun ditor dhe e dhuron falas për Ramazan [Video]

Ata që shkuan në tregun e lagjes Piyalepa?a të Stambollit kanë hasur në një situatë të jashtëzakonshme.
Ata u befasuan kur kuptuan se gjithçka që gjendet në treg shpërndahet falas.
E vërteta u kuptua së shpejti. Një biznesmen turk kishte blerë të gjithë tregun e lagjes, dhe e shpërndau falas për konsumatorë për nderë të muajit të Ramazanit.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme