Pas një dekade, përurohet Xhamia e Çarshisë në kryeqytet


Pas më shumë se një dekade, sonte në vaktin e namazit të teravive u përuruar për besimtarët Xhamia e çarshisë në Prishtinë.

Para namazit përurimin e xhamisë dhe fillimin e muajit të bekuar të Ramazan, xhematlinjeve të pranishëm ua uroj krye imami i KBI-së së Prishtinë, Burhan ef. Hashani.

Me hajr e mbarësi ri funksionimi i xhamisë më të vjetër të Kosovës.