Video

Programi i Departamentit të Gruas për nder të 1 shkurtit- Ditës Botërore të Mbulesës

Kumtesa e udhëheqëses së Departamentit të Gruas, pranë KBI në Gjakovë, Dr. Violeta Smajlaj “Gruaja në revisten Edukata Islame” në Konferencen shkencore të Bashkësisë Islame të Kosovës me rastin e 50 vjetorit të këtij periodiku.

Libri “Dijetarë shqiptarë në Perandorinë Osmane (1880 – 1912)” i autorëve, Sadik Mehmeti, Hatixhe Ahmedi dhe Ramadan Shkodra, botim i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës u promovua sot në ambientet e Bibliotekës Kombëtare.

.

.

Bashkësia Islame e Kosovës për nder të festës së Kurban Bajramit prezanton programin festiv për fëmijë:

.

Vlera e natës së Kadrit. Sadekatul fitri dhe Zekati. Përmbledhja e aktiviteteve të Ramazanit