Video

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka përuruar sot Institutit për Studime dhe Hulumtime Islame.

.

Konkursi ynë për fotografitë nga xhamitë e Kosovës, ka zgjuar interesim të madh në mesin e ndjekësve të profilit tonë në Facebook.

.

.

...