Video

El Bekare 284-286, Ali Imran 1-6

Veçoritë e Ramazanit

El Fatiha, El Bekare 1-5, El Ihlas, El Felek dhe En Nas.

Visar ef. Koshi - Agjërimi

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë Dr. Valon Myrta për mirëprijtne e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Urimi i Myftiut të Kosovës, Naim Tërnava me rastin e fillimit të muajit të Ramazanin

Në prag të muajit të Ramazanit

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovëe prezanton videon në vijim